Webdesign 2020 MyISSUE

Webdesign 2020

Som du ved er en hjemmeside i dag et must! De fleste mennesker foretrækker nemlig at researche en smule på dine kompetencer, services, produkter, åbningstider eller placering, før de henvender sig til dig. Men modsat tidligere er det ikke længere nok, at din virksomhed har en Facebook-profil eller et flot gadeskilt. Dine kunder vil nemlig ind i dit univers. De vil kende dine holdninger, værdier og ikke mindst dit Brand DNA.

Derfor betyder udseendet af din hjemmeside ikke bare noget – det betyder ALT! Er din virksomhed professionel? Er den troværdig? Stemmer dit brand overens med det kunden søger? Er det en virksomhed kunden evt. tør opgive sine kreditoplysninger til? Alt dette bedømmes i løbet af ganske få sekunder på din hjemmesides visuelle identitet, og er afgørende for om kunden vælger dig fremfor konkurrenten.

Luk

Log ind

Luk

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

MyISSUE

Fra ISSUE til Image? Vi er et kreativt webbureau med speciale i at designe og udvikle engagerende webløsninger og content.