Vores Priser

For os er det vigtigt, at din forretning har råd til at vokse. Derfor tilbyder vi alle vores løsninger til en overkommelig pris, der ikke slår hul i din virksomhedsøkonomi. Er udlægget alligevel for stort til, at du kan betale det hele på en gang, er der selvfølgelig også mulighed for, at du kan betale i rater.

 

Kontakt os


 • Overkommelig pris
 • Mobiltilpasset
 • SSL Certifikat
 • Support
 • Effektive SEO værktøjer
 • Analyseværktøjer
 • Sociale medier integration
 • Ubegrænsede e-mailkonti‎
 • Ubegrænset sider
 • Mulighed for hosting
 • Adgang til CSS & HTML
 • Hurtig levering

WEBDESIGN

Som du ved er en hjemmeside i dag et must! De fleste mennesker foretrækker nemlig at researche en smule på dine kompetencer, services, produkter, åbningstider eller placering, før de henvender sig til dig. Men modsat tidligere er det ikke længere nok, at din virksomhed har en Facebook-profil eller et flot gadeskilt. Dine kunder vil nemlig ind i dit univers. De vil kende dine holdninger, værdier og ikke mindst dit Brand DNA.

Derfor betyder udseendet af din hjemmeside ikke bare noget – det betyder ALT! Er din virksomhed professionel? Er den troværdig? Stemmer dit brand overens med det kunden søger? Er det en virksomhed kunden evt. tør opgive sine kreditoplysninger til? Alt dette bedømmes i løbet af ganske få sekunder på din hjemmesides visuelle identitet, og er afgørende for om kunden vælger dig frem for konkurrenten.

Vi mener, at alle virksomheder (også din!) fortjener en unik og effektiv hjemmeside. Men modsat mange webbureauer ønsker vi ikke at bondefange dig i en dyr løsning, hvor kun vi kan foretage ændringer. Vi udarbejder et site du selv har mulighed for at bygge videre på. Selvfølgelig vil vi altid gerne assistere dig med fremtidige opgaver. Men det skal være noget, du vælger, og ikke noget du er tvunget til.

Nøglen til online succes er derfor en hjemmeside, der understøtter dit Brand DNA, og som gør brugeroplevelsen intuitiv og let.

På MyISSUE arbejder vi med mange følgende CMS systemer og opbygger selvfølgelig din hjemmeside og eventuelle webshop i dit foretrukne: WordPress, shopify SQUARESPACE, Drupal, Magento og WIX.


 • Overkommelig pris
 • Mobiltilpasset
 • SSL Certifikat
 • Support
 • Effektive SEO værktøjer
 • Analyseværktøjer
 • Sociale medier integration
 • Ubegrænsede e-mailkonti‎
 • Ubegrænset sider
 • Ubegrænset produkter
 • Mulighed for hosting
 • Adgang til CSS & HTML
 • Hurtig levering

WEBSHOP

Generationen før vores havde det nemmere. Der var en klar model for hvordan man solgte produkter og services. Man skaffede kapital, åbnede en forretning, tog et sortiment hjem og åbnede så dørene for kunder mellem tidsrummet 10-17. Easy peacy. Sådan er det ikke mere. Digitaliseringen af alting har ændret ALT.

I årevis har det danske detail-marked haft trange kår, da onlineshopping for mange danskere er blevet den nemmeste løsning. Dette er en skam, da det, efter vores opfattelse, ofte er ved at gå på opdagelse i de små butikker, man gør de mest unikke fund. Men det digitale marked er også en mulighed.

Dine kunder er nu klar på at svinge kreditkortet 24/7, hvilket betyder at din indtjening ikke behøver at slutte selvom din arbejdsdag (eller -uge) er forbi. En webshop giver nemlig din virksomhed mulighed for at arbejde, selv når du holder fri. Herudover er du ikke afhængig af at dine kunder bor i dit nærområde. Du kan nu tiltrække forbrugere fra hele kongeriget.

Og ja vi ved godt, hvad du tænker; en webshop kunne være fantastisk, men de koster en bondegård, og så er det i øvrigt hammer kompliceret at oprette nye produkter.

I mange tilfælde er det sandt. Men ikke hos MyISSUE. For os er det nemlig vigtigt, at du har råd til at vokse og selv er i kontrol, dvs. uden problemer kan oprette nye produkter, ændre priser, beskrivelser og produktbilleder.

Rent teknisk fungere det således:

En webshop skal understøtte budskabet på din hjemmeside for at genere mest muligt salg og samtidig visuelt signalere til dine kunder, at de her kan handle trygt. Derfor er produktpræsentationen naturligvis omdrejningspunktet for det visuelle udtryk, når vi designer din nye webshop.

Herudover er det vigtigt, at webshoppen er nem for dig at betjene. Når vi opsætter en webshop integrerer vi både din hjemmeside og selve webshoppen med et brugervenligt ERP system, hvor produktoprettelse, ordrer, priser, valuta mv. håndteres. På den måde kan du nemt opdatere dit produktsortiment, se hvor mange ordre du har fået samt ændre priser og beskrivelser. Herudover sørger vi for, at du har en sikker og fungerende SSL forbindelse, så dine kunders oplysninger ikke kan aflures af tredjeparter.

Du vil naturligvis blive inddraget i hele processen, så vi er sikre på at resultatet lever op til din vision.


 • Content creation
 • Content marketing
 • Content strategi
 • Photoshoot
 • E-mail marketing
 • Logo design

CONTENT CREATION

Et hus er ikke et hjem førend det er møbleret. Det samme gælder din virksomhed. Den skal have både visuelt og skriftligt content, der i forening fortæller den samme historie. Din historie. Den der gør din virksomhed unik.

Fortællingen om din virksomhed er altafgørende for din konverteringsrate, idet den bidrager til den enkelte forbrugers selvopfattelse, og om denne vil associeres med dit brand.

Data og information er begge vigtige elementer, i forhold til at skabe troværdighed omkring din virksomhed og dine produkter, men ikke nok til at sælge dem. Nutidens forbrugere søger også at få afdækket et emotionelt behov. Derfor er storytelling ”kernen” i alle succesfulde forretninger.

Den succesfulde fortælling forbinder det rationelle med det emotionelle, hvilket resulterer i, at dine kunder oplever, føler og handler på den måde, du havde til hensigt.

På MyISSUE er vi forelsket i den gode fortælling, og vil gerne hjælpe dig med at din historie til live. Vi har et dygtigt team af tekstforfattere, marketingfolk og interne designere, der har erfaring med at skabe overbevisende og målrettet content såsom grafisk design, illustrationer, billeder, video, blogging, SEO-tekster, AdWords, Facebook & LinkedIn posts m.v.

Vi skaber relevant indhold, der tager udgangspunkt i samtaler med dig. Resultaterne er større søgeforekomst, stærkere brand awareness og forhøjet konverteringsrate.


 • Enkel & unikt
 • Genkendeligt
 • Tidsløst
 • Skalerbart
 • Web & trykformat
 • AI, PDF samt SVG Vektor filer

LOGO DESIGN

Der er mange grunde til at du skal investere i et professionelt logodesign. For det første er dit logo symbolet på din brandidentitet, og skal derfor understøtte fortællingen om din forretning. Herudover skal det gerne være så simpelt, at dine kunder nemt kan aflure, hvad du tilbyder samt udstråle at din virksomhed er troværdig.

På MyISSUE skaber vi udelukkende logodesigns med udgangspunkt i dit unikke narrativ. Vi tager os tid til at forstå, hvad der er kernen i fortællingen og skaber her fra et moderne, dynamisk logo, der kan bruges på hjemmeside, butiksvinduer samt på både digitale og trykte medier.

Når dit logo er færdigt, får du resultatet tilsendt i både AI- PDF- og SVG Vector-filer i høj kvalitet, så du kan anvende det, hvor du har lyst.

FAQ

Du bestiller din hjemmeside, webshop eller content ved at skrive til os via vores kontaktformular. Herefter kontakter vi dig for at afklare dine præcise behov inden processen går i gang.


Kontakt os

For os er det vigtigt, at din forretning har råd til at vokse. Derfor tilbyder vi alle vores løsninger til en overkommelig pris, der ikke slår hul i din virksomhedsøkonomi. Er udlægget alligevel for stort til, at du kan betale det hele på en gang, er der selvfølgelig også mulighed for, at du kan betale i rater.

En hjemmeside eller webshop er som regel færdig inden for 3 til 4 uger. Content er som regel færdig inden for en uge.
Ved akut behov kan løsningen færdiggøres hurtigere.

Selvfølgelig kan du det! Rom blev jo heller ikke bygget (eller finansieret) på en dag! Og for os er det altså vigtigst du har råd til at vokse.

Nej der følger ikke logo med købet af en ny hjemmeside. Nyt og unikt logo kan dog tilkøbes til en reduceret pris, hvis du bestiller logoet sammen med din nye hjemmeside.

Som tommelfingerregel køre vi altid med ”mobile first”-pricippet så din hjemmeside altid er tilpasset den digitale mobil forbruger.

På MyISSUE er vi eksperter i at planlægge, designe og udvikle effektive løsninger, der følger de nyeste digitale trends og booster din online tilstedeværelse. Vores mission er at fungere som din digitale højre hånd, hvilket betyder, at du er med i hele processen, så vi kan være sikre på at levere et web-design, der understøtter dit Brand DNA.

Du kan altid få hjælp og support til et produkt købt på MyISSUE. Alt du behøver at gøre er at skrive til os.

Som udgangspunkt er support altid gratis med mindre der er tale og nye opgaver eller fejl grundet 3. parts indblanding i koden.


Kontakt os

Ja selvfølgelig! For os er det vigtigt, at du er i kontrol, dvs. uden problemer kan oprette nye sider, produkter, ændre priser, beskrivelser og billeder.


Partners Icon for myissue Danmark København

Partnere

MyISSUE samarbejder med de bedste.
Det er din sikkerhed for den højeste kvalitet, den bedste driftssikkerhed og den nyeste teknologi.


Brugervenlighed

Noget, der betyder næsten ligeså meget som den visuelle fortælling, er oplevelsen af din hjemmeside. Internet trends forandre sig hele tiden, og både søgemaskiner som Google men også dine kunder forventer, at du følger med. Det går derfor ikke, at din hjemmeside er for kompliceret, langsom, eller at den ikke er mobiltilpasset. Dine kunder er nemlig på mobilen, og det skal du selvfølgelig også være!

Det store spørgsmål er: Taler du kodesprog? Bare rolig det gør vi!


Nyeste digitale trends

På MyISSUE er vi eksperter i at planlægge, designe og udvikle effektive løsninger, der følger de nyeste digitale trends og booster din online tilstedeværelse. Vores mission er at fungere som din digitale højre hånd, hvilket betyder, at du er med i hele processen, så vi kan være sikre på at levere et web-design, der understøtter dit Brand DNA. Som tommelfingerregel køre vi altid med ”mobile first”-pricippet så din hjemmeside og evt. webshop altid er tilpasset den digitale forbruger.


CMS systemer

På MyISSUE arbejder vi med mange forskellige CMS systemer og opbygger selvfølgelig din hjemmeside og eventuelle webshop i dit foretrukne.

Vi arbejder med mange forskellige CMS systemer. Det betyder, at vi kan hjælpe dig både, hvis du skal have opdateret din eksisterende hjemmeside eller have opsat og designet en hel ny. Vi arbejder med følgende CMS systemer: WordPress, shopify SQUARESPACE, Drupal, Magento og WIX.


SSL Certifikat

Vi sørger for, at du har en sikker og fungerende SSL forbindelse, så dine kunders oplysninger ikke kan aflures af tredjeparter.


Har du brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen.

Luk

Log ind

Luk

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

MyISSUE

Fra ISSUE til Image? Vi er et kreativt webbureau med speciale i at designe og udvikle engagerende webløsninger og content.