Hercules&Co

Kategori :

Dato : 2020

Ny hjemmeside til Hercules&Co

Rejsningsproblemer, impotens og erektil dysfunktion. Hercules&Co er en klinik, hvor mænd med impotens bliver mødt helhedsorienteret. For piller er ikke den eneste løsning på rejsningsproblemer. Hercules&Co arbejder med fokuseret shockwave-behandling. Det er en effektiv og mere naturlig måde at løse potensproblemer på, og der er ingen bivirkninger.

Hercules mobil

Fortællingen om Hercules&Co var altafgørende for klinikkens konverteringsrate. Når et problem er svært at håndtere, skal løsningen være let at tilgå. Det var derfor vigtigt for os, at besøget på klinikkens nye hjemmeside skulle være intuitivt, opløftende og selvfølgelig trygt! Det betød bl.a. at have ekstra fokus på de små formater (mobil og tablet), det maskuline udtryk og den personlige oplevelse.

Hercules&Co er et roligt, maskulint, positivt selvbekræftende og imødekommende sted, hvor en mand kan føle sig tryg og få styrket sin selvopfattelse uden at føle skam. Og det var netop det udtryk der skulle gå igen på klinikkens hjemmeside.

x PRIMÆRE FARVER x

Hercules Ikon Grøn baggrund

#69735f

#ed683b

#1e1e1e

x SEKUNDEÆRE FARVER x

#ffffff

#c8c8c3

#afa58c

#46556e

Det gjorde vi

 • Visuel Strategi
 • Designkoncept
 • Visuel segmentering
 • Originalt design
 • Farver & Fonte
 • Prototype af hjemmeside
 • UX roadmapping
 • Mobilvenlig
 • Skræddersyet indhold
 • Opsætning af marketingværktøjer
 • SEO-optimerings værktøjer

x DET VISUELLE UDTRYK x

Hjemmesiden skulle udtrykke nærvær, overskud, tryghed, lækkerhed og ikke mindst maskulinitet. Herudover skulle den ikke ligne en typisk lægekliniks, da et kliniks udtryk kunne afskrække mange mænd fra at at besøge sitet, i frygt for at andre skulle opdage, at de kæmpede med rejsningen. Herudover kunne det også tænkes at de ville afholde sig fra tage kontakt, da skammen over “problemet” kunne blive for stor.

Hjemmeside til Hercules&Co - Endeligt design forslag

Vi imødegik opgaven ved at skabe en hjemmeside, hvis visuelle udtryk tog udgangspunkt i mandemagasiner, men med plads til sårbarhed – skape elementer, symmetri og stærke farver blødt op med rolige autentiske billeder fra klinikken.

x PRESSESIDEN x

Pressesiden skulle lige som resten af hjemmesiden, bekræfte både mænd og journalister i, at rejsningsproblemer, impotens og erektil dysfunktion ikke er skammeligt, men et problem mange mænd døjer med, MEN som kan afhjælpes! Derfor skulle der her være fokus på det fantastiske ved at tage hånd om problemet, snarre end at gemme det væk. Samtidig skulle det være nemt for klinikken at kunne tilføje yderligere omtale.

Hjemmeside Hercules&Co endeligt designforslag pressesiden

Kunderne siger

Skal vi tage en snak?

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

No products in the basket. No products in the basket.