Services

Hej, dejligt du kiggede forbi!

Måske er du iværksætter og har et super fedt koncept? Måske driver du en skønhedsklinik og har nærmest magi i fingrene? Eller måske er du butiksdrivende med jordens fedeste eller mest unikke sortiment? Uanset om du er ny på det digitale marked eller allerede har erfaring med webløsninger, er du havnet her, fordi du ønsker at løfte din online tilstedeværelse til nye højder – og dét til en overkommelig pris!

Formålet med MyISSUE er at give dig en perfekt digital løsning, så du kan fortsætte med at gøre det, du er bedst til med både entusiasme og online selvsikkerhed!

Vores Priser

For os er det vigtigt, at din forretning har råd til at vokse. Derfor tilbyder vi alle vores løsninger til en overkommelig pris, der ikke slår hul i din virksomhedsøkonomi. Er udlægget alligevel for stort til, at du kan betale det hele på en gang, er der selvfølgelig også mulighed for, at du kan betale i rater.

kvindelig udvikler

Webdesign

Nøglen til din online succes er en hjemmeside, der understøtter dit Brand DNA, og som gør brugeroplevelsen intuitiv og let. Derfor er det vigtigt, at du vælger et webbureau, der involvere dig i processen, og som samtidig er i stand til at samle alt, hvad der relaterer sig til din online tilstedeværelse.

Hos MyISSUE er vi eksperter i at planlægge, designe og udvikle effektive løsninger, der følger de nyeste digitale trends og booster din online tilstedeværelse. Vores mission er at fungere som din digitale højre hånd, hvilket betyder, at du er med i hele processen. På den måde er vi sikre på at levere et web-design, der understøtter dit Brand DNA. Som tommelfingerregel kører vi altid med ”mobile first”-pricippet så din hjemmeside og eventuelle webshop altid er tilpasset den digitale forbruger.

Vi arbejder med mange følgende CMS systemer og opbygger selvfølgelig din hjemmeside og eventuelle webshop i dit foretrukne: WordPress, shopify SQUARESPACE, Drupal, Magento og WIX.

Webshop

En webshop skal understøtte budskabet på din hjemmeside for at genere mest muligt salg og samtidig visuelt signalere til dine kunder, at her kan de handle trygt. Derfor er produktpræsentationen naturligvis omdrejningspunktet for det visuelle udtryk, når vi designer din nye webshop.

Herudover er det vigtigt, at webshoppen er nem for dig at betjene. Når vi opsætter en webshop integrerer vi både din hjemmeside og selve webshoppen med et brugervenligt ERP system, hvor produktoprettelse, ordrer, priser, valuta mv. håndteres. På den måde kan du nemt opdatere dit produktsortiment, se hvor mange ordre du har fået samt ændre priser og beskrivelser. Ydermere sørger vi for, at du har en sikker og fungerende SSL forbindelse, så dine kunders oplysninger ikke kan aflures af tredjeparter.

Du vil naturligvis blive inddraget i hele processen, så vi er sikre på at resultatet lever op til din vision.

Content Creation

På MyISSUE er vi forelsket i den gode fortælling, og vil gerne hjælpe dig med at bringe din historie til live. Vi har et dygtigt team af tekstforfattere, marketingfolk og interne designere, der har erfaring med at skabe overbevisende og målrettet content såsom grafisk design, illustrationer, billeder, video, blogging, SEO-tekster, AdWords, Facebook & LinkedIn posts m.v.

Vi skaber relevant indhold, der tager udgangspunkt i samtaler med dig. Resultaterne er større søgeforekomst, stærkere brand awareness og forhøjet konverteringsrate.

Logodesign

Vi skaber udelukkende logodesigns med udgangspunkt i dit unikke narrativ. Vi tager os tid til at forstå, hvad der er kernen i fortællingen og skaber herfra et moderne, dynamisk logo, der kan bruges på hjemmeside, butiksvinduer samt på både digitale og trykte medier.

Når dit logo er færdigt, får du resultatet tilsendt i både AI- PDF- og SVG Vector-filer i høj kvalitet, så du kan anvende det, hvor du har lyst.

Cases

myself.ae gør modebranchen tilgængelig for den almindelige forbruger i UAE. Her samles al relevant information, hvad enten det handler om shopping, uddannelse, karriere eller netværk, ét sted.

Vores opgave lød på at skabe rammerne for en platform, hvor modebranchen i UAE kunne blomstre på en både quirky, farverig og fortrolig måde, hvor forbrugeren og karrieresøgende fashionister kunne udforske branchen på et engagerende og jordnært niveau. Al content/services er skabt med henblik på at inkludere brugeren i branchen, fremme netværk og kompetencedeling samt at samtale, inspirerer og vejlede om alt fra shopping til uddannelse, karriere og identitet.

Vores proces

FAQ

Du bestiller din hjemmeside, webshop eller content ved at skrive til os via vores kontaktformular. Herefter kontakter vi dig for at afklare dine præcise behov, inden processen går i gang.


Kontakt os

For os er det vigtigt, at din forretning har råd til at vokse. Derfor tilbyder vi alle vores løsninger til en overkommelig pris, der ikke slår hul i din virksomhedsøkonomi. Er udlægget alligevel for stort til, at du kan betale det hele på en gang, er der selvfølgelig også mulighed for, at du kan betale i rater.

En hjemmeside eller webshop er som regel færdig inden for 3 til 4 uger. Content er som regel færdig indenfor en uge.
Ved akut behov kan løsningen leveres hurtigere.

Selvfølgelig kan du det! Rom blev jo heller ikke bygget (eller finansieret) på en dag! Og for os er det essentielt, at du har råd til at vokse.

Nej der følger ikke logo med købet af en ny hjemmeside. Nyt unikt logo kan dog tilkøbes til en reduceret pris, hvis du bestiller logoet sammen med din nye hjemmeside.

Som tommelfingerregel kører vi altid med ”mobile first”-princippet så din hjemmeside altid er tilpasset den digitale mobil forbruger.

Du kan altid få hjælp og support til et produkt købt på MyISSUE. Alt du behøver at gøre er at skrive til os.

Som udgangspunkt er support altid gratis, med mindre der er tale om nye opgaver eller fejl grundet 3. parts indblanding i koden.


Kontakt os

Ja selvfølgelig! For os er det vigtigt, at du selv er i kontrol – dvs. uden problemer kan oprette nye sider, produkter, ændre priser, beskrivelser og billeder.

Partners Icon for myissue Danmark København

Partnere

MyISSUE samarbejder med de bedste.
Det er din sikkerhed for den højeste kvalitet, den bedste driftssikkerhed og den nyeste teknologi.

Brugervenlighed

Noget, der betyder næsten ligeså meget som den visuelle fortælling, er oplevelsen af din hjemmeside. Internet trends forandre sig hele tiden, og både søgemaskiner som Google men også dine kunder forventer, at du følger med. Det går derfor ikke, at din hjemmeside er for kompliceret, langsom, eller at den ikke er mobiltilpasset. Dine kunder er nemlig på mobilen, og det skal du selvfølgelig også være!

Det store spørgsmål er: Taler du kodesprog? Bare rolig det gør vi!


Nyeste digitale trends

Hos MyISSUE er vi eksperter i at planlægge, designe og udvikle effektive løsninger, der følger de nyeste digitale trends og booster din online tilstedeværelse. Vores mission er at fungere som din digitale højre hånd, hvilket betyder, at du er med i hele processen, så vi kan være sikre på at levere et web-design, der understøtter dit Brand DNA. Som tommelfingerregel kører vi altid med ”mobile first”-pricippet så din hjemmeside og evt. webshop altid er tilpasset den digitale forbruger.


CMS systemer

På MyISSUE arbejder vi med mange forskellige CMS systemer og opbygger selvfølgelig din hjemmeside og eventuelle webshop i dit foretrukne.

Vi arbejder med mange forskellige CMS systemer. Det betyder, at vi kan hjælpe dig både, hvis du skal have opdateret din eksisterende hjemmeside eller have opsat og designet en hel ny. Vi arbejder med følgende CMS systemer: WordPress, shopify SQUARESPACE, Drupal, Magento og WIX.


Teknologier

På MyISSUE arbejder vi med mange forskellige programmeringssprog, frameworks og teknologier.
Sprog: JavaScript, TypeScript, PHP, SQL.
Frameworks og teknologier: Vue 3 (Composition API, Vuex), Nuxt 3 (Composition API, Pinia), Laravel, Laravel Livewire, Laravel AlpineJS, MySQL, Tailwind CSS.


SSL Certifikat

Vi sørger for, at du har en sikker og fungerende SSL forbindelse, så dine kunders oplysninger ikke kan aflures af tredjeparter.

Skal vi tage en snak?

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

No products in the basket. No products in the basket.