Content creation - Vi er forelskede i den gode fortælling

Et hus er ikke et hjem førend det er møbleret. Det samme gælder din virksomhed. Den skal have både visuelt og skriftligt content, der i forening fortæller den samme historie. Din historie. Den der gør din virksomhed unik.

Fortællingen om din virksomhed er altafgørende for din konverteringsrate, idet den bidrager til den enkelte forbrugers selvopfattelse, og om denne vil associeres med dit brand.

Data og information er begge vigtige elementer, i forhold til at skabe troværdighed omkring din virksomhed og dine produkter, men ikke nok til at sælge dem. Nutidens forbrugere søger også at få afdækket et emotionelt behov. Derfor er storytelling ”kernen” i alle succesfulde forretninger.

Den succesfulde fortælling forbinder det rationelle med det emotionelle, hvilket resulterer i, at dine kunder oplever, føler og handler på den måde, du havde til hensigt.

Kan vi hjælpe dig?

  • Storytelling
  • Content creation
  • Content marketing
  • Content strategi
  • SEO-tekster
  • Photoshoot
  • E-mail marketing
  • Logo design

På MyISSUE er vi forelsket i den gode fortælling, og vil gerne hjælpe dig med at bringe din historie til live. Vi har et dygtigt team af tekstforfattere, marketingfolk og interne designere, der har erfaring med at skabe overbevisende og målrettet content såsom grafisk design, illustrationer, billeder, video, blogging, SEO-tekster, AdWords, Facebook & LinkedIn posts m.v.

Vi skaber relevant indhold, der tager udgangspunkt i samtaler med dig. Resultaterne er større søgeforekomst, stærkere brand awareness og forhøjet konverteringsrate.

Se hvad vi kan tilbyde

Herunder kan du se eksempler på blogs og illustrationer produceret af MyISSUE

Wintour is Coming

Pas på budgettet!

Sådan Får Du Stil – Kapitel 1

Sådan får du stil

Pas på Budgettet

Pas på budgettet!

Er du smart omkring din karriere?

Fashion, fiaskoer & succes – Bliv din egen #1 fan

10 must know modebutikker i København

10 must know modebutikker i København

Priser

For os er det vigtigt, at din forretning har råd til at vokse. Derfor tilbyder vi alle vores løsninger til en overkommelig pris, der ikke slår hul i din virksomhedsøkonomi. Er udlægget alligevel for stort til, at du kan betale det hele på en gang, er der selvfølgelig også mulighed for, at du kan betale i rater.

Skal vi tage en snak?

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

No products in the basket. No products in the basket.