Fremtidens Webdesign - Bliv up to date i 2020

Hvorfor skal du vælge et webbureau, der både kan varetage udviklingen af en effektiv hjemmeside og levere et smukt og moderne webdesign med udgangspunkt i dit brand DNA?

Som du ved er en hjemmeside i dag et must! De fleste mennesker foretrækker nemlig at researche en smule på dine kompetencer, services, produkter, åbningstider eller placering, før de henvender sig til dig. Men modsat tidligere er det ikke længere nok, at din virksomhed har en Facebook-profil eller et flot gadeskilt. Dine kunder vil nemlig ind i dit univers. De vil kende dine holdninger, værdier og ikke mindst dit Brand DNA.

Derfor betyder udseendet af din hjemmeside ikke bare noget – det betyder ALT! Er din virksomhed professionel? Er den troværdig? Stemmer dit brand overens med det kunden søger? Er det en virksomhed kunden evt. tør opgive sine kreditoplysninger til? Alt dette bedømmes i løbet af ganske få sekunder på din hjemmesides visuelle identitet, og er afgørende for om kunden vælger dig fremfor konkurrenten.

Noget, der betyder næsten ligeså meget som den visuelle fortælling, er oplevelsen af din hjemmeside. Internet trends forandre sig hele tiden, og både søgemaskiner som Google men også dine kunder forventer, at du følger med. Det går derfor ikke, at din hjemmeside er for kompliceret, langsom, eller at den ikke er mobiltilpasset. Dine kunder er nemlig på mobilen, og det skal du selvfølgelig også være!

Nøglen til online succes er derfor en hjemmeside med et webdesign, der understøtter dit Brand DNA, og som gør brugeroplevelsen intuitiv og let.

Det store spørgsmål er: Taler du kodesprog? Bare rolig det gør vi!

 • Overkommelig pris
 • Narrativt webdesign
 • Mobiltilpasset
 • SSL Certifikat
 • Support
 • Effektive SEO værktøjer
 • Analyseværktøjer
 • Integration m. sociale medier
 • Ubegrænset antal e-mailkonti‎
 • Ubegrænset antal sider
 • Mulighed for hosting
 • Adgang til CSS & HTML
 • Hurtig levering

En hjemmeside skal som sagt styrke dit Brand Image og samtidig være nem at bruge. Derfor er det vigtigt, at du vælger et webbureau, der involvere dig i processen, og som samtidig er i stand til at samle alt, hvad der relaterer sig til din online tilstedeværelse. Det kunne være grafisk design service, tekstforfatning, domænenavn, hosting, support, facebook markedsføring, LinkedInprofil, SEO-optimering, adwords osv.

På MyISSUE er vi eksperter i at planlægge, designe og udvikle effektive løsninger, der følger de nyeste digitale trends og booster din online tilstedeværelse. Vores mission er at fungere som din digitale højre hånd, hvilket betyder, at du er med i hele processen. Så er vi nemlig sikre på at levere et webdesign, der understøtter dit Brand DNA. Som tommelfingerregel kører vi altid med ”mobile first”-pricippet, så din hjemmeside og evt. webshop altid er tilpasset den digitale forbruger.

Vi arbejder med mange forskellige CMS systemer. Det betyder, at vi kan hjælpe dig både, hvis du skal have opdateret din eksisterende hjemmeside eller have opsat og designet en hel ny.

Vi mener, at alle virksomheder (også din!) fortjener en unik og effektiv hjemmeside. Men modsat mange webbureauer ønsker vi ikke at bondefange dig i en dyr løsning, hvor kun vi kan foretage ændringer. Vi udarbejder et site du selv har mulighed for at bygge videre på. Selvfølgelig vil vi altid gerne assistere dig med fremtidige opgaver. Men det skal være noget, du vælger, og ikke noget du er tvunget til.

På MyISSUE arbejder vi med mange følgende CMS systemer og opbygger selvfølgelig din hjemmeside og eventuelle webshop i dit foretrukne: WordPress, shopify SQUARESPACE, Drupal, Magento og WIX.

Priser

For os er det vigtigt, at din forretning har råd til at vokse. Derfor tilbyder vi alle vores løsninger til en overkommelig pris, der ikke slår hul i din virksomhedsøkonomi. Er udlægget alligevel for stort til, at du kan betale det hele på en gang, er der selvfølgelig også mulighed for, at du kan betale i rater.

Skal vi tage en snak?

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

No products in the basket. No products in the basket.